Image 105

Implantatbehandling

En protese som er svær at styre, kan være årsag til meget irritation hver dag.

Der kan være fødevarer man undgår, fordi de ikke kan tygges, og der kan være ømhed på gummerne, fordi protesen flytter sig, når man tygger eller taler, hvilket kan være meget generende.

Implantater er en slags kunstige tandrødder, som tandlægen sætter ind i selve kæbeknoglen. Tandprotesten låses herefter fast i disse kunstige rødder ved hjælp af tryklåse og bliver dermed nemmere at styre. Det er en god løsning på problemet. Implantaterne vil fastholde protesen.

Den mest almindelige implantatbehandling, er indsætning af 2 implantater i undermunden og Isætning af 2 tryklåse i undermundsprotesen. Dette vil sikre en god fastholdelse af undermundsprotesen.

Implantatbehandling med 4 implantater, får undermunden til at sidde endnu bedre fast. Denne Behandling kan også udføres i overmunden, og så behøver ganen ikke at dækkes. Mange af vores patienter, som har fået foretaget denne behandling udtaler, at det er som at få sine naturlige tænder tilbage.

Skandinaviske specialtandlæger og implantatcentre er specialister på højt niveau. Vi anbefaler dig, at få behandlingen udført inden for Skandinaviens/ Danmarks grænser for at være sikker på, at du har nem adgang til justeringer og kontrol af dine implantater.

Skibbroen 16, 6200 Aabenraa. Telefon 74 62 29 77

 St. Rådhusgade 15 a, 6400 Sønderborg. Telefon 74 42 31 74

Skibbroen 5, 6270 Tønder. Telefon 74 72 29 77