Implantater

Implantat. ImplantatbehandlingEt implantat er en slags kunstige tandrod, som tandlægen sætter ind i selve kæbeknoglen. Tandprotesten låses herefter fast i implantatet, disse kunstige rødder ved hjælp af tryklåse og bliver dermed nemmere at styre. Det er en god løsning på problemet.

Implantatbehandling

Den mest almindelige implantatbehandling, er indsætning af to implantater i undermunden og isætning af to tryklåse i undermundsprotesen. Dette vil sikre en god fastholdelse af undermundsprotesen.

Implantat-behandling med fire implantater, får undermunden til at sidde endnu bedre fast. Denne behandling kan også udføres i overmunden, og så behøver ganen ikke at dækkes. Mange af vores patienter, som har fået foretaget denne behandling udtaler, at det er som at få sine naturlige tænder tilbage.

Skandinaviske specialtandlæger og implantatcentre er specialister på højt niveau. Vi anbefaler dig, at få behandlingen udført i Danmark eller Skandinavien for at være sikker på, at du har nem adgang til justeringer og kontrol af dine implantater.

Se mere om implantater ifm. proteser


Søgning og sideoversigt – Lunddal Tandklinik – Klinisk tandtekniker i Sønderjylland – Klinikker i Aabenraa, Sønderborg, Tønder – Kontakt
Top