Tandklinik i Aabenraa

Tandbehandling af høj kvalitet er ikke noget vi bare siger. Det er det vi ånder for og lever af.

Vi tilbyder alle former for tandproteser, også proteser forankret på implantater. Vi kan også tilbyde tilpasning af snorkeskinner.

Vi har klinik i Sønderjylland. På tandklinikken i Aabenraa bliver du mødt af en venlig og uformel omgangstone. Vi har et tæt samarbejde med vores patienter gennem hele processen. Og du bliver behandlet af kompetente tandteknikere, efter de nyeste metoder og med de bedste materialer.

Det er vores faglige stolthed, i samarbejde med dig, at skabe et naturligt udseende og dermed give dig tryghed og velvære ved brug af tandprotesen.


Personale

Klinisk tandtekniker Sopfie Trine SvenssonSopfie Trine Svensson
Klinisk tandtekniker
Ejer

 

 


Kvalitet og etik

Hos os vægter vi den naturlige og naturtro tandprotese og opfordrer derfor altid patienten til at medbringe et gammelt foto. Så det personlige smil bevares.

Alt efter behov laver vi en klar gane eller en titaniumgane i overkæbeprotesen.

Vi modellerer tandkødet, så det ligner ægte tandkød og laver indfarvning, for at opnå et naturligt spil i protesen. En overført guldtand eller guldindlæg, tandsmykker eller en ekstra fyldning i en protesetand er alt sammen med til at skabe et naturligt udseende.

Som supplement til stålbøjler laver vi nu også tandfarvede bøjler, som giver et endnu mere naturligt smil. Derudover laver vi ansigtsbueregistrering, og bruger artikulatorer for at kunne gengive kæbeleddets bevægelsesmønster. Derved skabes en funktionel tandprotese.

Kvaliteten af materialerne afspejler sig i slutresultatet, så vi anvender naturligvis de bedste materialer. Meget er sket siden de første proteser så dagens lys.


Eget laboratorium

Tandprotese fremstilling på eget tandtekniker-laboratoriumVi fremstiller alle former for aftagelige hel- og delprotester.

Alt laves på egen klinik og laboratorium, lige fra aftryk til færdige tandproteser.


Let og handicapvenlig adgang

Handicapvenlig adgang til tandklinik i AabenraaPå klinikken i Aabenraa sørget for handicapvenlig adgang til vores gangbesværede patienter.

Benyt venligst adgangen gennem porten på siden af bygningen.


Finansiering

Finansiering af proteser og implantaterHvis du ønsker at søge Kommunen om tilskud, kan du via en undersøgelse hos os få et overslag, som skal afleveres på Kommunen.

Derudover er klinikkerne medlem af Sparxpres. Her får du muligheden for finansierings hjælp af større behandlinger uden renter og gebyrer.

Kontakt os for finansieringmuligheder og priser på proteser.


Søgning og sideoversigt – Lunddal Tandklinik – Klinisk tandtekniker i Sønderjylland – Klinik i Aabenraa – Kontakt